1 Eylül 2011 Perşembe

Babaannos ve Musti Dede ile tekrar bulusma - 9/1/2011


Veee yedi aylik bekleyis bittiiii!!! Sampiyon babaannesi ve Musti dedesine kavustu. Nermos ve Musti Sampiyon'u en son uc haftalikken gormuslerdi. Bu arada tabii hemen hemen hergun Skype araciligi ile konustular, gorduler birbirlerini. Ama hicbirsey dokunmanin, koklamanin, opmenin yerini tutamiyor tabii. Izmir havalimaninda bulusmalari muhtesem oldu. Dedos ve babaannos uzun uzun optuler kokladilar oglusu gorur gormez. Yedi ayin ozlemini gidermek o kadar da kolay degil hani :)

Izmir'de dedelerin yeni tasindiklari evlerinde oglus icin harika bir ortam hazirlanmis. Yatagi ve deniz manzarali odasi pek rahat oldu.


Oglus beklendigi uzere fena halde jetlagged oldu. Ilk gece sabaha kadar oynayip, sabah altiya dogru yani California saati ile uyku saatinde babasinin kucaginda uyuya kaldi. 


Ogleden sonra uyanir uyanmaz da dedos ve babaannos ile guzel guzel oyanmislar.Tabii o sirada Cenk ve ben gecenin ve yolculugun yorgunlugundan misil misil uyuyorduk.


Herkesin keyfi cok yerinde. Artik kendimizi once Cesme'de Ege'nin sonra da Datca'da Akdeniz'in sularina birakmak icin sabirsizlaniyoruz. 




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder