2 Aralık 2010 Perşembe

Baby Shower Detaylari - Hafta 32

Eveeeeet, artik Miami'den dondugumuze gore baby shower detaylarini anlatabilirim.

Sevgili arkadaslarim Sebnem ve Feyza inanilmaz guzel hazirlamislardi herseyi. Cok sevdigim arkadaslarimin hepsi oradaydi. Sebnem'in guzel evinde cok guzel bir parti oldu. Yemekler tabiiki de harikaydi. Sevgili Sebnem, Feyza, Mine ve Gokcen dokturmusler tam anlamiyla.

Yemekten sonra cok eglenceli oyunlar oynadik. Once herkese harfleri karistirilmis bebeklerle ilgili terimler listesi verildi. Butun kelimeleri ilk once bulan Lana hediyeyi kazandi. Sonra benim gobek cevremin tahmin etme oyununa sira geldi. En eglenceli oyun bu idi. Herkes eline kurdeleyi alip tahmini bir uzunlukta kesti. Sonra kurdele ile benim gobek cevrem olculdu. En yakin tahmini yapmis olan Lily kazandi bu oyunu.

Oyunlardan sonra hediye acma kismina gectik. Kucucuk Acarcik'a bir suru hediyeler geldi. Minik minik coraplardan tutun da  biberon sterilizatorune kadar harika seyler almis sevgili arkadaslarim. Anlayacaginiz bebikin ceyizi tamam :)

Aksam uzeri 5:00 civari kadinlar matinesi sona erdi ve bizim evde bu sirada butun ogleden sonra FIFA 2010 oynarak kendilerini kaybeden erkekler ekibi cikageldi.



Tabii Sebnem ve Feyza onlara da oyunlar hazirlamis. En komigi biberondan bira icme yarismasi idi. Bizimkiler bu oyun sirasinda cok eglendiler. Cok da rekabetci olduklari ortaya cikti.



Cenkos da cok eglendi asagida goruldugu gibi :)


Kisacasi, benim icin hic unutulmayacak bir gun oldu. Sevgili arkadaslarimiz bize bir daha ulkemdenizden ve ailemizden binlerde mil uzakta da olsak burada da sevgi dolu kocaman bir ailemiz oldugunu hatirlattilar. Acar ailesi icin bundan daha guzel ne olabilir ki. Kucuk Acarcik cok sansli ama bizimki Berk, Daghan ve Mateo'dan cok dayak yiycek gibime geliyor :)


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder