23 Ekim 2013 Çarşamba

Canli Performans - Ekim 2013

Muzik Sampiyon'un hayatinin yemek gibi uyku gibi cok onemli bir parcasi haline geldi. Son zamanlarda Queen grubunu ve Freddie Mercury'nin inanilmaz sahne performansini kesfetti. "Freddie Mercury'nin canli performansini acar misin lutfen annecim/babacim" deyisini hergun birkac kere duyar olduk.

Sonra babasinin gitar standlerini mikrofon olarak kullanmayi dusundu. Salonumuzdaki set de "sahne" oldu. Legolarla bile sahne yapip uzerine Lego adamlari yerlestiriyor.

Bu aralar en favori sarkisi Queen'den "Radio Gaga". Tabiiki de sarkinin sozleri tamamen ezberlenmis. Hatta Freddie Mercury'nun 1985 Live Aid konseri canli performansindaki koreografi de tamamen bastan sona eksiksiz perform ediliyor.

Oglus cizgi filmlere ve cocuk programlarina zaten cok az olan ilgisini iyice kaybetti. TV izleme zamaninda sadece kendi deyimiyle "canli performans" izlemek istiyor.

Asagida Radio Gaga sarkisini soylerken birkac fotografini post ettim. Sahnesine cikti. "Freddie Mercury gibi" gitari sahnede yanina istedi. Sonra "canli performansina" basladi.

(Pantolonundaki islaklik maalesef performanstan one uzerine doktugu limonatadan kaynaklaniyor.)







Hiç yorum yok:

Yorum Gönder