27 Nisan 2012 Cuma

Kennedy ile - 4/21/2012

Sampiyon ile hergun aksam uzeri parka gidiyoruz. Bizimle ayni saatlerde parka gelen cevre sitelerde oturan birkac anne ile guzel arkadasliklar kurduk. En cok da Dana ve super tatli kizi Kennedy'i sevdik.  Kennedy, Cek anne ile Amerikali babanin biricik kizlari. Bora'dan bes hafta buyuk.

Kennedy ve Bora birbirlerine cok alistilar. Bora Kennedy'i gorunce gozleri isildiyor. Hatta gecen gun parkta Kennedy'e uzun uzun bakip daldigi bir ani farkettim ki ne kadar tatli oldugunu anlatmam cok guc. Kennedy de Bora'ya sarilmayi cok seviyor. Bora'ya dogru kosup sariliyor ve bunu mutakip ikisi de kendilerini yerde buluyorlar. Bayiliyorum bu sahneye. Bu ikili her Sali sabahi da Newport Coast Halkevi'ndeki "jimnastik" dersinde bulusuyorlar. Butun ders boyunca birbirlerini kovalayarak cok keyif aliyorlar.

Gecen haftasonu Kennedy'nin evinde yemege davetli idik. Sampiyon Kennedy ile harika vakit gecirdi. Beraber oynadilar ama daha cok oyuncaklari paylasamayip birbirlerini kovalamakla mesgulduler.

Asagida bu bulusmadan birkac tatli fotograf var...

Kennedy oyuncaklarini Bora'ya tanitti once.
Ikili biraz oyuncaklarla oynadiktan sonra bu romantik an gelismeye basladi. Kennedy Bora'nin kucagina yatip elini oglusun yanagina koydu.
Sampiyon bu romantik ani degerlendirip Kennedy'nin yanagina bir tane opucek kondurdu. Tabii opucuk Sampiyon sitili: islak ve sicacik dudaklarini acip yavasca Kennedy'nin yanagina degdirip geri cekti.
Sonra tekrar oynamaya daldilar.

Oyun sirasinda Kennedy romantik anlar yaratmaya devam etti :)
Sampiyon bu olay karsisinda biraz saskin ama belli ki halinden de memnun :)
Kennedy Cenkos'a da bayiliyor. Her firsatta Cenkos'un kucagina oturmayi cok seviyor.
Sira yemege geldiginde ise yemek masasinda "Kral" ve "Kralice" bas koselerde idi :)
 Asagida bir tane de video yayinliyim dedim. Videoda Sampiyon Kennedy'in oyuncaklarindan biri ile cok egleniyor...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder