19 Aralık 2011 Pazartesi

Nuros ve Kuzen Burak - Eylul, Ekim, Kasim 2011

Nuran Teyze ve Burak Kuzen Turkiye seyahatimize damgasini vuranlardan oldular.  Nuros ve Burak'la yollarimiz ilk Datca'da kesisti. Datca'da onbes gun boyunca hergun beraber olduk. arika vakit gecirdik. Nuros Cenk'in bebekligi sirasinda Cenkos ile cok vakit gecirmis. Cenkos'u cook sever hani. Dolayisiyla Boracik ile de mumkun oldugunca cok vakit gecirdi. Oglusu  ile gercekten de birbirlerini cok sevdiler. Sampiyon Nuros'u her gordugunde yuzunde kocaman gulumsemesi belirdi. Kuzen Burak'la da hemen kanka oldular. Burak oglusa "cak" yapmayi ogretti. Burak her "cak" dediginde ellerini  cok tatli bir sekilde cak pozisyonuna getirdi :) Nuros ve Burak ile neler neler yapti oglus; beraber yemek yediler, oyun oynadilar, denizde yuzduler, sahilde gezdiler, cam ormaninda temiz hava aldilar, gunbatimi izlediler. Oo esas en cok da Burak'in "juggling" gosterilerini hayranlikla izledi Sampiyon.

Datca'dan donunce Istanbul'da da bol bol gorduk Nuros ve Burak'i. Ne de cok ozlemisiz teyzos ve kuzenle vakit gecirmeyi. Tekrar bulusmayi dort gozle bekliyoruz.

Akdeniz sahilinde ilk gunumuz... Burak'in Datca uniformasini ilk kez bugun gorduk :)

Kuzen yine uniformasi ile :)


Nuros ile oyunlar cok keyifli...

Ilk kez horoz gordu Sampiyon :)

Kuzeni uniformasiz taniyamadik :)


Iste Burak'in Bora'nin oyuncaklari ile hemen oracikta yaptigi  "juggling" gosterisi. Objeleri cok hizli cevirdigi icin cok net goremiyoruz fotografta ;) Arka planda da Nuros Cenkos'a kahve fali bakiyor :)

Iste Burak ile "cak" yapiyor Sampiyon.



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder