16 Ağustos 2011 Salı

Ale: Primo amico del mio bambino - 8/16/2011

Yukarida bebegimin arkadasi Alessandro'ya ithafen yazidigim Italyanca baslik umarim dogrudur. "Ale: Bebegimin ilk arkadasi" demek istedim.

Sevgili arkadasim Francesca ile hamilelik yogasi dersinde tanistim. Francesca'nin Italyan ruhundan olsa gerek, yaydigi dostane ve samimi enerjiyi hemen yakaladim. Francesca hamileliginde benden tam dort hafta ileri idi. Haftada uc saat yoga derslerinde baslayan tanisikligimiz kisa surede keyifli bir arkadasliga donustu. Avrupali ve Akdenizli olmasindan dolayi cok benzerliklerimiz ve ortak noktalarimiz oldugunu kesfettik. 

Derkeeen Francesca 5 Aralik 2010'da Alessandro'yu dunyaya getirdi. Bu mavis gozlu minik bebik Bora'nin ilk arkadasi oldu. Beraber sahilde yuruyuslere, yemeklere gittiler. Oyunlar oynadilar. Taa annelerinin karninda iken baslayan arkadasliklari umarim daim olur. Cunku sevgili arkadasim Francesca ve ben daha pek cok oyun bulusmalari planliyoruz.

2 yorum:

  1. How sweet! I tried Google translator, and got most of it. We miss you guys so much. We know you are having a wonderful time in Istanbul and we are happy for you, but, still, can't wait to have you back. Hugs!!!

    YanıtlaSil
  2. I hope I got the title right :) I wanted to say "My baby's first friend: Ale"

    We miss you, too.

    YanıtlaSil